3 motive sa alegi SkyMap de Black Friday

3 motive sa alegi SkyMap de Black Friday

In fiecare an, la inceputul lui noiembrie, brand-urile si magazinele online incep sa isi promoveze produsele cu ocazia Black Friday. Mai mult ca niciodata, suntem bombardati cu reclame, oferte si reduceri, iar de multe ori ajungem sa ne lasam convinsi de ele.

Te-ai regasit vreodata in situatia in care sa cumperi un produs, chiar daca puteai trai bine-mersi si fara el? Afla, din acest articol, ca nu esti singurul! Suntem aici sa iti prezentam 3 motive pentru care produsele noastre chiar iti vor fi de folos si, pe langa asta, iti vor placea de minune!

 

1. Tablourile SkyMap pot fi atat cadouri, cat si piese de decor superbe

Fie ca vrei sa oferi un cadou de neuitat, fie ca iti place design-ul minimalist al tabloului si vrei sa oferi casei tale o nota boema, tablourile SkyMap iti ofera o gama variata de modele si culori si pot fi folosite in orice scop.

Iata doar cateva exemple de tablouri pentru diverse ocazii:

Sarbatoresti aniversarea relatiei tale si nu stii ce cadou sa ii oferi?

Vrei sa oferi un cadou de Craciun unei personae dragi?

Sarbatoresti nasterea copilului tau?

Ai nevoie de o piesa inedita de decor pentru camera ta?

2. Iti oferim reduceri si beneficii reale de Black Friday

Poti deveni membru VIP cu ocazia acestui Black Friday! Acest club este creat din dorinta de a ne orienta cat mai mult spre nevoia clientului si de a-i multumi pentru ca de 3 ani este alaturi in comunitatea Sky Map.

Este foarte simplu sa te inscrii, iar beneficiile sunt extrem de mari:

- Te scapam de o grija. Indiferent de totalul comenzii tale, vei beneficia de transport gratuit;

- Prioritate la livrare. Te vom asigura ca iti vom prioritiza comanda atat prin confirmare rapida a produsului, cat si prin livrare rapida;

- Vei beneficia de cupoane special create pentru tine, reduceri de pana la 40% sau bonusuri precum impachetare gratuita la orice tablou;

- Daca vei intra in SKY MAP VIP vei obtine toate reducerile si ofertele pe care noi le pregatim mult mai devreme fata de ceilalti clienti;

 

 

3. Procesul de personalizare a tabloului e unul foarte placut

Daca esti o persoana inventiva care iubeste sa observe si sa aiba parte de procese creative cat mai ample, give it a try! Vei iubi procesul, dar si rezultatul final!

CREEAZA  ACUM TABLOUL!