Suntem alături de Ucraina!

Suntem alături de Ucraina!

De unde a inceput totul?

Pe 21 februarie 2022, Ucraina a fost atacată de trupele militare ale Rusiei, ceea ce i-a starnit pe cetatenii ucraineni sa se refugieze in alte tari, printre acestea fiind si Romania. Astfel sute de voluntari s-au mobilizat pentru refugiați (femeile, copiii și persoanele în vârstă) și i-au primit cu brațele deschise.  

Sprijin & Colaborare

Organizația Leo Club Bucharest Sunshine din Bucuresti, fondata acum 60 ani, a organizat impreuna cu Primaria Voluntari o strangere de fonduri printr-un eveniment caritabil dedicat refugiatilor ucrainieni. Voluntarii organizatiei s-au implicat in reamenajarea unui centru din Voluntari ce prezinta adapost pentru refugiati. 

Aceasta campanie ne-a starnit interesul in momentul in care Ingrid Tirziu, reprezentanta organizatiei, ne-a contactat cu scopul unei donatii pentru tombola evenimentului. Evenimentul caritabil si scopul asociatiei ne-au motivat sa-i ajutam. Asadar, ne-am alaturat asociatiei ca sponsori si colaboratori la acest eveniment. 

Cum a decurs?

SkyMap este brand-ul care iti poate transforma orice moment special intr-o amintire vie, pe care o poti pastra pentru tot restul vietii tale. Asadar, ne-am gandit sa daruim o Harta Stelara celor de la Leo Club Bucharest Sunshine pentru centrul Primariei Voluntari inaugurat pentru a sprijini refugiatii ucrainieni. 

Evenimentul s-a desfasurat la Amethyst Sky Bar Bucuresti, unde ne-am bucurat de vocea lui Emanuel Cirstea, de apus si de prezenta reprezentantilor SkyMap, de caldura invitatilor. Seara s-a incheiat cu tombola organizata de Ingrid Tirziu, sprijinita de Banca Transilvania. 

Castigatoarea voucherului tombolei beneficiaza de orice tablou SkyMap, care poate fi personalizat asa cum isi doreste. Isi poate imortaliza orice moment special din viata ei cu data si locatia specifica momentului si un mesaj dedicat unei persoane dragi ei. Felicitari inca odata!

Planuri de viitor

Reprezentantii SkyMap au contribuit cu donatii in cadrul evenimentului caritabil, dar atat scopul acestui eveniment, cat si dorinta de a face mai mult, ne-au impulsionat sa adoptam Responsabilitatea Sociala Corporativa in cadrul societatii SkyMap SRL. 

Motivul pentru care ne dorim sa contribuim mai mult fata de comunitatea din Romania si planeta noastra, este pentru ca vrem sa inspiram afacerile locale sa preia o initiativa cu un impact pozitiv asupra celorlalti. Campaniile sociale, de mediu sau in colaborare cu producatorii locali si organizatiile din Romania vor deveni de acum o prioritate pentru SkyMap. Suntem determinati sa facem schimbari care vor ajuta generatiile viitoare! 

 

 Semnat, SkyMap

Scrieți un comentariu

Rețineți: comentariile trebuie să fie aprobate înainte de publicare.