Termeni & Conditii

 Site-ul SkyMap.ro, numit în continuare “Sky Map”, este un magazin online deținut și administrat de Sky Map SRL “Utilizator” reprezintă persoana care a accesat acest site.

Accesarea Sky Map implică acceptarea termenilor și condițiilor , pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție, asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea sa. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare și SkyMap.ro va porni cercetarea penală împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

Copyright: Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea SkyMap.ro și protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este interzisă. Prin intermediul Cielo Utilizatorul are acces la informații privind produsele oferite de către SkyMap.ro.

 

Cum se comanda:

Pentru a comanda de pe  Sky Map trebuie să vă faceți de utilizator sau sa optati pentru optiunea guest checkout și să completați datele dvs corecte de contact.

Pe pagina fiecărui produs veți găsi detaliile necesare (poze, materiale și culori, mărimi disponibile, preț).

Selectați opțiunile produsului dorit, iar la final, cand ați terminat de configurat produsul și l-ați adăugat în „Coșul de cumpărături”, apăsați „Finalizează comanda”.

Prețurile afișate pe pagina produselor sunt in lei și nu includ taxele de transport. Nu există comandă minimă impusă.

După ce finalizați comanda veți primi confirmarea comenzii pe adresa de mail completată.

Atenție: În funcție de display-ul dispozitivului utilizat pentru a accesa website-ul nostru, culorile vizibile pe website pot diferi de cele imprimate pe produsul final.

 

Livrarea

Se face prin curier „din ușă în ușă”: coletul vine direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (între 24-48 ore – în zilele lucrătoare de la expedierea coletului).

Plata se face ramburs (în momentul în care destinatarul primește coletul direct de la curier, suma plătita fiind prețul produsului/produselor + prețul transportului), numerar sau prin card bancar (Visa, Mastercard, Maestro).

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal timp de 5 zile, după care revin la Expeditor.

Coletul poate fi expediat doar pe teritoriul Romaniei iar taxa este de 16 lei.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne-livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații / circumstanțe independente de voința noastră:
– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei
– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus
– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc
– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc

 

Dreptul de returnare la cumpărare / schimbare produs cumpărat:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul la adresa contact@skymap.ro că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

 

Consumatorul va putea solicita schimbarea produsului, achitand doar transportul (tur-retur) in valoarea de 29 de lei și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. În cazul solicitării unui alt produs mai scump, se va achita diferența de preț. În cazul solicitării unui alt produs mai ieftin, diferența de preț se va returna in contul bancar al clientului.

 

SkyMap.ro va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce consumatorul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 14 zile de la retur și în următoarele condiții: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat; starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la primirea lor, să nu fi fost purtate sau deteriorate. Produsul trebuie trimis împreuna cu toate etichetele originale, într-un ambalaj protector.

Consumatorul are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea/înlocuirii unui produs în condițiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000.

 

În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare/înlocuire sunt suportate de către client.

 

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz, SkyMap.ro având dreptul sa nu mai livreze către respectivul client.

 

Aceste dispoziții se aplică conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță. În momentul efectuării unei comenzi pe Sky Map, consumatorul declară ca a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.

 

Dacă doriți să comandați unul dintre produsele Sky Map, ținem să vă reamintim că orice produs este personalizat și realizat după specificațiile prezentate de dumneavoastră.

 

Prin urmare, în conformitate cu art. 16, lit. c din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, vă informăm că aceste produse sunt exceptate de la dreptul de retur.

 

Desigur, în cazul în care produsul care a ajuns la dumneavoastră a suferit deteriorări sau defecte cauzate de factori externi, SkyMap.ro se va asigura ca produsul să fie refăcut și retrimis într-un interval de cel mult 7 zile lucrătoare.

 

Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial. Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.

 

3D Secure

3D Secure înseamnă o nouă abordare globală a autentificarii cumpărătorilor și vânzătorilor în tranzacții sigure pe Internet. Această masură de siguranță presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plății pe o pagină securizată unde înregistrarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzacție online. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă acestea au cod CVV/CV2)

 

Datele cardului de plată ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile și nici nu vor fi stocate de către de SkyMap.ro (SkyMap.ro), ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției.