Vrem sa colaboram cu tine!

Fie iti doresti sa oferi cadouri personalizate in cadrul unor Team Building-uri sau vrei sa incluzi in pachetul serviciilor tale un tablou Sky Map, noi iti stam la dispozitie si suntem aici pentru a gasi o solutie in favoarea ta!

  • Iti vom satisface nevoile

    Indiferent de activitatea pe care o desfasurati, putem crea tablourile personalizate pentru cei care folosesc serviciile dvs., ceea ce va avantajeaza sa creșteți loialitatea si aprecierea clientilor.

  • Calitate & Profesionalism

    Va promitem calitate si profesionalism de la productie pana la livrarea acestora si ne vom asigura ca ne vom adapta după nevoile dvs.

  • Comercializare

    Puteti folosi aceste tablouri in scop comercial in cadrul unui eveniment specific, astfel il puteti include in serviciile oferite aplicand un adaos asupra produsului.

Discuta cu noi!

Daca iti doresti sa colaborezi cu noi, asteptam un mesaj din partea ta in formularul de mai jos sau trimite-ne un mail direct la adresa contact@skymap.ro.

Iti vom raspunde in decursul a 24 de ore, in care iti vom propune o discutie telefonica sau o intalnire pentru a pune la punct toate detaliile!

Colaboram?