4 activitati care iti vor reda buna dispozitie: Halloween Edition

4 activitati care iti vor reda buna dispozitie: Halloween Edition

Toamna devine din ce in ce mai greu de ignorat. Nu ca nu ne-ar fi draga, ba chiar dimpotriva!

Se simte mirosul de scortisoara & pumpkin spice, culorile din jurul nostru devin din ce in ce mai omogene, iar vremea de afara impune o vestimentatie tot mai cozy & warm. Per total, toamna inseamna schimbare, acceptare si adaptare. Dar, cel mai important, toamna inseamna ca vine Halloween-ul!

Nu mai e nevoie sa iti povestim despre Halloween si insemnatatea acestei sarbatori, cu siguranta stii deja care e vibe-ul. In schimb, suntem aici sa iti prezentam sugestiile noastre de activitati pe care sa le faci pe 31 octombrie, singur sau impreuna cu persoanele dragi. Let the good times roll!

 

1. Organizeaza o petrecere tematica de Halloween

Invita-ti prietenii la o seara tematica, unde sa creati o atmosfera spooky si sa petreceti timp de calitate impreuna. La acest party, decorul si outfit-urile ar trebui sa joace un rol important (vezi ideile noastre mai jos), insa nu este obligatoriu sa va costumati atata timp cat exista muzica si multa voie buna care sa alunge toate spiritele rele.

 

2. Creeaza outfit-uri specifice

Aici, diversitatea e la ea acasa. Poti opta pentru atat pentru outfit-uri scary, in ton cu partea infricosatoare a Halloween-ului (te poti transforma in vampir, monstru, varcolac sau orice alta creatura mitica), cat si pentru costumatii dragute, avand optiunea de a intra in rolul unor persoaje din filmele tale preferate sau, de ce nu, de a te transforma intr-un artist celebru.

O idee si mai buna ar fi sa organizezi, impreuna cu prietenii tai, un concurs pentru a decide care este cel mai bun costum din incapere. Concursul se poate desfasura in mai multe probe, cat mai diversificate, astfel incat concursul sa fie cat mai longeviv si distractiv.

 

3. Gateste ceva special

Daca nu ai chef de petreceri si costumatii fancy, avem solutia perfecta pentru o seara linistita, dar si spooky in acelasi timp. Poti incerca sa gatesti ceva, iar cum turta dulce este vedeta Halloween-ului, ai putea incerca chiar asta. Daca vrei ceva mai elaborat, poti incerca sa folosesti turta dulce pe post de decor pentru un desert fancy, cu cat mai multe forme si culori diferite.

 

4. Creeaza decoratiuni folosind dovleci

Nu in ultimul rand, Halloween-ul este despre… ai ghicit: dovleci. Daca nu ai mai incercat niciodata, s-ar putea ca decorarea unui dovleac de Halloween sa ti se para extrem de interesanta, mai ales ca presupune si putin efort fizic (chiar mai mult decat te-ai astepta, in unele cazuri). Fii creativ si decoreaza-ti casa in culori care sa duca cat mai mult intr-o zona de maroniu-portocaliu. Dovlecii sunt un must!

 

Urmareste-ne pe social media pentru a fi la curent cu tot ce postam!