Cele mai bune 7 idei de cadouri pentru cupluri

Cele mai bune 7 idei de cadouri pentru cupluri

Se apropie ziua aceea specială în care vă aniversati relatia si încă nu stii cum să exprimi cât de mult înseamnă pentru tine. Urmează să îsi sărbătorească ziua de nastere sau, pur si simplu, îti place să îi oferi cadouri în cele mai neasteptate momente. Oricare dintre variante ar fi, noi suntem aici să îti oferim câteva idei de cadou cu care este imposibil să dai gres atunci când vrei să îti surprinzi jumătatea.

Credem că gesturile mici, aparent neînsemnate, sunt cele care contează cel mai mult în realitate. Din acest motiv, ideile pe care urmează să ti le oferim sunt potrivite pentru toate gusturile, dar si pentru toate buzunarele. Take a seat and let your creativity flow!

 

1. Explosion Box (poze si amintiri)

Dacă debordezi de creativitate si atentie la detalii, am găsit cadoul handmade perfect pentru tine. În spatele acestui cub, aparent gol pe dinăuntru, se ascunde multă emotie. E un fel de mini-album super compact, iar forma sa inedită îl transformă într-o piesă de decor foarte specială.  

 

2. 5 Senses

Unul dintre preferatele noastre, datorită multiplelor însemnătăti pe care le are. Fiecare simt este unic si merită să fie pretuit, asa că oferă-i motive să te regăsească în toate cele 5 simturi ale sale. Ca exemplu, mirosul poate fi reprezentat de un parfum pentru persoana iubită, văzul poate consta în fotografiile voastre preferate, iar în ”cutia gustului” poti adăuga chiar ceva gătit de tine.

 

3. 12 reasons why I love you – un plic pentru fiecare lună

Ianuarie, februarie, martie... timpul trece repede când esti lângă persoana potrivită, nu-i asa? Oferă-i câte un motiv pentru fiecare lună în care ati fost unul lângă celălalt, arătându-i că fiecare moment pe care îl petreceti împreună este unul care merită sărbătorit.

 

4. Borcan cu mesaje – Open when...

Un alt cadou în mai multe etape; îl poti realiza pe culori, astfel încât fiecare bilet să fie parte dintr-o categorie diferită –  poate fi orice, de la ”Citeste asta când ai o zi proastă” la ”Citeste asta când îti lipsesc”. Este imposibil să nu îti impresionezi partenerul oferindu-i acest borcănas simpatic, mai ales având în vedere că va putea descoperi zi de zi o nouă parte din el.

 

5. Tablou SkyMap – Ziua în care v-ati cunoscut

Ti-ai notat în calendar ziua în care v-ati cunoscut? Ei bine, acum poti imortaliza momentul special care v-a adus împreună. E genul de tablou unic si inedit, prin prisma faptului că îti poti crea propriul cer înstelat, chiar din ziua si locul în care totul a început.


 

6. Love Coupon

Poate fi o invitatie la film, o seară în oras sau orice provocare pe care vrei să o îndeplinesti pentru partenerul tău. Tu decizi limitele pe care vrei să le impui, asa că feel free to be creative.

 

7. Our Story Book

Dacă vrei să îsi amintească mereu de cele mai tari experiente si cele mai frumoase momente petrecute împreună, îi poti oferi o carte a călătoriei voastre, propriul jurnal în care să păstrezi clipele memorabile din relatie.  

Si gata...!

Sperăm să profiti la maxim de toate aceste idei care, în mod sigur, te vor scoate din zona de confort si vor consolida legătura dintre tine si persoana iubită.

Hai si tu în comunitatea SkyMap, unde fiecare zi este unică si merită să fie imortalizată!