Cum ne afecteaza planetele in viata de zi cu zi?

Cum ne afecteaza planetele in viata de zi cu zi?

In acest articol, vom descoperi impreuna care este principalul mod in care planetele isi fac simtita prezenta in vietile noastre, dar vom si analiza fiecare planeta in parte, impreuna cu toate elementele care se pot manifesta in viata ta de zi cu zi.

Planetele joaca un rol extrem de important in astrologie, dar te-ai intrebat vreodata cat de mult ne afecteaza aceste corpuri ceresti la nivel personal? Sau, mai bine zis, te-ai fi gandit vreodata ca ele pot avea o influenta majora asupra felului in care te simti, gandesti, reactionezi?

Pozitionarea planetelor influenteaza dezvoltarea personalitatii noastre inca de cand aparem pe lume. Pe langa asta, felul in care acestea „decid” sa se aseze pe cer ne poate afecta viata de zi cu zi moduri in care nici nu te-ai astepta: de la viata sentimentala, la cea profesionala si financiara.

 

Iata explicatia pentru fiecare planeta!

 

Soarele

Planeta guvernatoare pentru Leu

Soarele este pozitionat in capatul Sistemului Solar si este, de asemenea, cea mai puternica si mai impunatoare planeta dintre toate. Planeta Soare, in astrologie, denota putere si autoritate. Iti guverneaza ego-ul, mandria de sine și puterea ta de convingere.

Soarele stapaneste semnul Leului si este o planeta cu energie masculina din considerente astrologice. Stralucirea aurie a Soarelui reprezinta plenitudinea tineretii si a maturitatii. Nativul este de obicei bun și foarte generos. Alte calitati pe care planeta Soare le confera sunt sanatatea, bogatia, autoritatea, ambițiile și capacitatea cuiva de a face fata dificultatilor.

 

Luna

Planeta guvernatoare pentru Rac

Luna este stapana emotiilor, deoarece este cea mai importanta planeta atunci cand vine vorba de definirea unei persoane în functie de horoscopul sau. De multe ori, ea iti guverneaza sentimentele si simturile.

Luna este planeta guvernatoare a Racului. Este o planeta rece, cu multa umiditate și este considerata o planeta cu energie feminina din considerente astrologice. Reprezinta regalitatea, nasterea si spiritul matern. Culoarea alba a Lunii reprezinta puritatea, calmul și inocenta nativului. Persoanele aflate sub influenta puternica a Lunii sunt, de obicei, foarte emotionale si sensibile.

 

Mercur

Planeta guvernatoare pentru Fecioara si Gemeni

Mercur guverneaza comunicarea, intelectul și conștientizarea.

Aceasta planeta influenteaza capacitatea noastra de a comunica, explica si intelege lumea din jurul nostru. Logica, rationamentul, predarea si invatarea sunt, de asemenea, in aria celor guvernati de Mercur. Energia mercuriala se misca rapid si ne poate face sa ne simtim nelinistiti.

 

Marte

Planeta guvernatoare pentru Berbec si Scorpion

Marte ne guverneaza energia, pasiunea, impulsivitatea si determinarea.

Aceasta planeta te determina sa te ridici din pat si sa iei initiativa. Ambitia si competitia sunt in domeniul lui Marte. Energia lui Marte poate pare pe alocuri chiar agresiva, dar totodata asociata si cu curajul si cu onoarea.

 

Venus

Planeta guvernatoare pentru Taur si Balanta

Cand vine vorba de Venus, totul este despre placere, frumusete si armonie.

Atasamentele noastre emotionale, casatoriile, prieteniile si alte tipuri de relatii sunt guvernate de Venus. Energia sa ne permite sa parem atractivi pentru ceilalti si sa-i facem sa fie interesati de noi. Socializarea, empatia, artele și bunurile de lux fac parte din esteticul acestei planete.

 

Jupiter

Planeta guvernatoare pentru Sagetator

Jupiter detine controlul asupra norocului, cresterii si abundentei.

Jupiter ne incurajeaza sa exploram idei abstracte si guverneaza taramurile religiei si filosofiei. Jupiter ne poate afecta sentimentul de optimism, dar, in acelasi timp, poate aduce noroc in viata noastra.

 

Saturn

Planeta guvernatoare pentru Capricorn

Saturn guverneaza depasirea limitelor, depunerea de efort si trecerea timpului.

Saturn este stapanul cerurilor – aceasta planeta cere ca noi sa lucram la noi insine, sa ne asumam responsabilitatea și sa fim disciplinati in activitatile de zi cu zi. Saturn guverneaza, de asemenea, viata lunga si intelepciunea pe care o dobandim pe masura ce imbatranim.

 

Uranus

Planeta guvernatoare pentru Varsator

Aceasta planeta guverneaza schimbarile sociale si progresul tehnologic.

Uranus  influenteaza schimbarile radicale, in perceptie, care chiarc pot aduce schimbari de lunga durata. Idealurile progresive, inventiile noi, arta neconventionala si ideile intelectuale la scara larga sunt, toate, conduse de Uranus.

 

Neptun

Planeta guvernatoare pentru Pesti

Neptun guverneaza capacitatea de a transcende realitatea si de a valorifica energia.

Visele, iluzia, misterul si gandirea abstracta sunt guvernate de Neptun. Energia lui Neptun este strans legata de spiritualitatea si starile noastre de constientizare sporita. Aceasta planeta influenteaza puternic simturile artistice (poezia, muzica, dansul, teatrul și filmul).

 

Pluto

Planeta guvernatoare pentru Scorpion

Pluto guverneaza creatia, moartea, puterea si transformarea.

Energia lui Pluto influenteaza aspecte ascunse ale noastre. Conexiunea acestei planete cu creatia se traduce in faptul ca Pluto guverneaza sistemul reproducator, dar are si o latura intunecata; obsesia distrugerii si lucrurile rele care se intampla pe Pamant fac, de asemenea, parte din domeniul  lui Pluto. Indiferent de lucrurile cu care ne confruntam, Pluto vrea sa transcendem si sa ne transformam.