De ce extremele se atrag în astrologie?

De ce extremele se atrag în astrologie?

Când discutam despre zodii, ne place sa aflam totul, sa exploram cat mai multe posibilitati in ceea ce priveste compatibilitatea dintre zodii, pentru că suntem intotdeauna in căutarea sufletului pereche.

Poate fi intrigant sa-ti gasesti sufletul pereche intr-o total diferita de tine. Asadar, te-ai gândit că poate semnul opus zodiei tale poate fi chiar "sufletul tau pereche"?

De ce exista atractie intre acestea?

Intelepciunea traditională in astrologie dicteaza de secole intregi că zodiile se potrivesc cel mai bine în cadrul propriului element (Apa, Foc, Pamant și Aer), dar stim bine că intre timp situatia s-a schimbat, caci conexiunea dintre zodiile opuse pe roata astrologica este mai intensa ca niciodata.

Dinamica lor este complementară si ii face să fie atrasi unul de celalalt, deoarece ceea ce ii face diferiti devine ceea ce ii unifica. Adesea, ele completeaza ceea ce ii lipseste celuilalt, iar acest lucru poate duce la parteneriate de viata formidabile, prietenii si, da, romantism. 

Care este semnul astrologic opus zodiei tale?

Berbec & Balanta

Berbecul este condus de Marte (planeta pasiunii), Balanta condusa de Venus (planeta iubirii), facand acest lucru un adevarat Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus.

Balanta are transmite o aura armonioasa si linistitoare, pe cand Berbecul tinde sa ia deciziile rapid si merge pe sistemul scurt si la obiect. Balantele ii pot fermeca atat de usor pe Berbeci sunt avocati grozavi pentru ca pot argumenta un punct ore in sir si pot infasura pe oricine in jurul degetului mic.

Taur & Scorpion

Taurii sunt cel mai frumos semn din Zodiac, Scorpionii sunt cei mai pasionali. Adu-i pe acestia doi impreuna si vei avea elementele unei aventuri de neuitat. Ambele semne isi protejeaza sentimentele, dar odata ce se descopera si capata incredere unul in altul, vor deveni o pereche neasteptat de potrivita.

Cele doua zodii care se afla in linie directa opusa pe roata zodiacului au semne de Pamant si, respectiv de Apa. Aceste doua elemente se contopesc, se imbina armonios, un dezavantaj al uniunii lor este ca vor avea prea mare stabilitate in timp. Daca Scorpionul are o personalitate mult mai puternica, Taurul nu va accepta sa fie dominat. Ei pot avea o viata linistita, daca stiu sa se echilibreze.

Gemeni & Sagetator

Ei sunt fluturii sociali ai zodiacului, aceste doua semne se inteleg imediat si nu au nicio problema privind comunicarea; de fapt, odata ce incep sa vorbeasca, s-ar putea sa nu se opreasca niciodata! Aceasta este o relatie care semnifica „LIBERTATE”.

Niciunul dintre cei doi nu accepta sa fie constrans, dominat, obligat sa isi asume responsabilitati pentru celalalt. Nu suporta persoanele care depind de ei in vreun fel anume si cu atat mai putin sentimental. Si cu toate acestea, fiecare invata ceva de la celalalt.

Rac & Capricorn

Nu te gandesti ca ar putea sa se asocieze intr-o relatie – Capricornul este analitic, Racul este intuitiv – aceasta poate fi o potrivire grozava, dar si provocatoare. Capricornul creste pentru a aprecia emotia Racului, iar Racul gaseste confort in stabilitatea lui Capricorn. Ambele semne sunt persoane ce iti doresc stabilitate si confort.


Leu & Varsator

Varsatorul si Leul sunt cele mai prietenoase semne din zodiac. Varsatorul il mentine pe Leul interesat prin natura lui excentrica si viziunea lui revigoranta asupra lumii. Leul ii intoarce favoarea rasfatandu-l prin natura spontana.

Ambii parteneri sunt pozitivi, empatici, darnici si plini de energie. Amandoi au personalitati stralucitoare si surprinzator este o potrivire neasteptat de buna.

Fecioara & Pesti

Ce se intampla atunci cand cele mai atente semne din zodiac se unesc? O relatie in care ambele parti ofera. Actele acestea sunt limbajul lor de dragoste, Pestii creativi venind cu noi modalitati de a-si surprinde Fecioara atenta.

Ambele sunt la fel de ambitioase, dar ambele stiu sa isi deschida inima atunci cand cei dragi au nevoie de ele. Fecioara este semn de Pamant, dominata de Mercur, astfel ca este mai pragmatica si mai ordonata. Pestii sunt mai lunatici, mai idealisti, dar au un suflet de aur, care le fascineaza pe Fecioare.