Moon Signs: Cum te afecteaza zodia ta lunara in viata de zi cu zi

Moon Signs: Cum te afecteaza zodia ta lunara in viata de zi cu zi

Cand vine vorba de semnele noastre zodiacale, vorbim aproape intotdeauna despre guvernatorul nostru principal - semnul zodiacal solar. Este un element definit de pozitia Soarelui in momentul in care ne-am nascut si cel cu care majoritatea dintre noi ne vom identifica cel mai des de-a lungul vietii.

Cu toate acestea, persoalitatea noastra inseamna mult mai mult de atat. Suntem influentati de toate elementele hartilor noastre astrologice, inclusiv de planetele si casele noastre. Personalitatea noastra de baza, desi este adesea foarte definita de semnele noastre solare, este de fapt alcatuita din trei factori cheie: zodia noastra solara, ascendentul și zodia noastra lunara.

Ceea ce nu stiu multi oameni, insa, este ca zodiile noastre lunare au mult mai multe de spus despre adevaratul nostru sine decat orice alt element al hartilor noastre astrologice.

 

Gemeni, Balanta si Varsator

Zodiile de aer sunt considerate ”vorbaretele” zodiacului.  Fiind zodii de comunicare, daca Luna ta este reprezentata de un astfel de semn zodiacal, este mult mai probabil sa fii genul de persoana extrovertita. De obicei, nativii de aer adora conversatia, prefera discutiile profunde si nu sunt tocmai adeptii small talk-ului. Desi aceste calitati oratorice pot fi influentate si de factorii sociali, Luna influenteaza toate aceste particularitati intr-o masura sau alta, asadar nativii acestor zodii vor avea, automat, mai mult potential spre a deveni extrovertiti de-a lungul timpului, chiar daca nu arata acest lucru inca de la inceputul vietii.

 

Rac, Scorpion si Pesti

Pentru cei cu Luna aflata intr-un semn de apa, poate fi mai greu sa isi ascunda emotiile decat pentru alte zodii. Indiferent de lucrurile pe care ai incerca sa le afisezi in exterior, in interior esti o persoana intuitiva in mod natural si sentimentele tale pot fi mai usor de ranit decat ale altor persoane. In cazul persoanelor care totusi afiseaza o imagine drastica si rigida, situatia poate fi usor inselatoare, pentru ca de multe ori acesta este doar un mecanism de aparare, iar aceste persoane au de fapt o inima de aur.

 

Leu, Berbec si Sagetator

Zodiile de foc sunt, prin definitie, spontane si sigure pe ele. Sunt sanse destul de mari ca acesti nativi sa lase impresia ca sunt lipsiti de emotii, datorita felului pragmatic si impulsiv de a trata situatiile de care se lovesc. Desi va exista aceasta particularitate in majoritatea cazurilor, daca sapam putin mai adanc vom descoperi un tip de persoana generoasa cu emoțiile sale, fiind deschisa la noi experiente in relatiile din viata sa.

 

 

Fecioara, Capricorn si Taur

Aceste semne zodiacale sunt caracterizate de un simt practic si estetic extrem de pronuntat. In momentele de solitudine, adori sa organizezi lucrurile din jurul tau, fie ca e vorba despre organizarea vietii tale la nivel macro sau pur si simplu despre a face putina ordine.  Zodiile de pamant se bucura de o legatura foarte stransa cu natura, gasind calm si relaxare in aceasta. Tulburarile de natura emotionala pot fi vindecate, deseori, de razele soarelui si de mare.