Toamna 2022: Tips&Tricks pentru un decor trendy

Toamna 2022: Tips&Tricks pentru un decor trendy

E vreme de stat in casa, de purtat pulovere lungi si miros de scortisoara!

Mai mult sau mai putin constient, ambientul in care iti petreci majoritatea timpului isi spune cuvantul asupra starii tale de spirit. De ce sa nu iti transformi locuinta intr-un spatiu cozy, estetic si calduros, chiar si in zilele in care vremea e rea?

Iata cateva idei prin care sa iti transformi locuinta in locul tau preferat, un safe space pentru tine, dar si pentru oaspetii tai:

 

It’s all about neutrals!

Mai mult ca niciodata, toamna aceasta este despre nuantele neutre: maro, bej si culori cat mai pamantii. Noi suntem mega incantati de acest trend, mai ales avand in vedere cat de usor este sa imbini acest tip de nuante.

Extra Tip: Poti combina nuantele neutre cu unele culori intense si vibrante, pentru a crea un contrast care sa atraga toate privirile.

 

 

Lumini ambientale calde

In contrast cu vremea care incepe sa fie din ce in ce mai rece, luminile din casa ta trebuie sa aiba un ton cat mai cald.

Sunt atatea optiuni pe care le poti folosi! De la bine cunoscutele instalatii cu mini-beculete, pe care le poti monta oriunde, pana la lampi si lampadare, lumina calda poate fi decisiva in succesul unui decor de calitate. Alege tipul de lampa potrivit pentru tine, luand in calcul atat dimensiunea camerei, cat si felul in care este mobilata.

Extra Tip: Luminile ambientale se potrivesc de minune cu plantele verzi. Make creative choices!

 

 

Tablou SkyMap personalizat

Imagineaza-ti o camera decorata cu stil: mobila draguta, obiecte de calitate… dar tot simti ca lipseste ceva; un colt in care sa iti pui amprenta personala, un colt care sa aiba o insemnatate speciala pentru tine.

Poti crea propriul tablou SkyMap, imortalizand pozitia stelelor dintr-o zi si o locatie alese de tine. Pe langa meaning-ul aparte, tabloul SkyMap are si un design minimalist si foarte catchy, integrandu-se perfect in orice tip de camera ai avea.

 

 

Vaze decorative

Poate una dintre cele mai versatile piese de decor, o vaza potrivita poate fi un real game changer pentru camera ta.

Nu e nevoie sa primesti flori ca sa poti folosi o vaza. Doar mergi la cel mai apropiat magazin cu articole decorative si lasa-ti imaginatia sa zboare, alegand niste plante artificiale in culori tomnatice. Daca nu esti un fan al plantelor artificiale, dar nici nu are cine sa iti cumpere flori, nu dispera! Uneori, mersul pe cont propriu la florarie poate fi o experienta chiar draguta.

Extra Tip: Daca alegi o vaza cu un model mai complex, ar fi bine ca plantele decorative alese sa fie cat mai simple si omogene.

 

 

Cam atat. Speram ca ti-au placut sfaturile noastre in materie de home deco, iar daca te-am convins, lasa-te inspirat si hai si tu in comunitatea SkyMap!