Gift Guide 2022 – Christmas Edition

Gift Guide 2022 – Christmas Edition

Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca incepe febra cumparaturilor. Este momentul sa iti arati recunostinta fata de oamenii dragi, mai ales daca nu ai reusit sa o faci pe parcursul anului care se apropie de final. Pentru ca timpul este scurt, ai nevoie de ceva pe cat de rapid, pe atat de valoros si care sa se imprime cu usurinta in amintirea persoanelor iubite.

Ca de fiecare data, suntem aici cu ideile potrivite, la momentul potrivit, iar de data aceasta vrem sa te ajutam sa transformi Sarbatoarea Craciunului in cel mai special moment din 2022. Asadar, in acest articol iti prezentam Gift Guide-ul Sky Map, conceput special pentru tine si persoanele dragi din viata ta.

In acest articol vei gasi:

-Idei de cadouri pentru jumatatea ta;

-Idei de cadouri pentru membrii familiei;

-Idei de cadouri pentru prieteni.

 

 

1) Idei de cadouri pentru jumatatea ta

In primul rand, atunci cand oferi un cadou iubitului sau iubitei tale, este foarte important sa te axezi pe lucrurile care ii plac sau de care este pasionat. Daca sunteti intr-o relatie de lunga durata si cunosti detalii despre viata sa, atunci ai putea sa il/ o surprinzi cu un cadou care sa ii aminteasca de copilarie, de zilele petrecute la bunici, sau de animalul de companie din copilarie. Cu siguranta va fi un cadou special pe care il va aprecia din suflet, mai ales daca este genul de persoana nostalgica si usor emotiva.

Daca totusi ai nevoie de idei mai practice de cadouri, am scris un articol special dedicat cuplurilor, numit Cele mai bune 7 idei de cadouri pentru cupluri”. Te poti inspira de aici si poti chiar sa adaptezi aceste idei pentru tematica de Craciun. Doar fii creativ si fa-l pe partenerul tau sa simta cat de mult insemni pentru el!

 

2) Idei de cadouri pentru parinti

Poate chiar cel mai complex tip de cadou pe care il poti oferi este acela pentru parinti. Pana la urma, ei ti-au oferit viata de care te bucuri acum. In aceasta categorie, este esential ca accentul sa fie pus pe emotie. Fie ca organizati o seara in familie pentru a va oferi cadouri, fie ca le oferi in mod individual, parintii tai vor aprecia cel mai mult cadourile venite din suflet, care sa fie simbolice pentru legatura dintre voi.

Chiar daca ei il vor iubi indiferent de situatie, pentru ca este venit din partea ta, tot vei vrea sa fie unul reusit si plin de insemnatate.

Pentru un parinte, este foarte emotionant sa isi vada copilul cum creste chiar in fata ochilor sai. Prin urmare, cadourile care contin amintiri nepretuite sunt printre cele mai bune, iar aici poate fi vorba despre fotografiile vostre preferate, de cand erai copil sau din vacantele organizate impreuna.

Totusi, pentru ca parintii sunt deja oameni trecuti prin viata, este foarte probabil sa isi doreasca cadouri cat mai practice, care sa le fie de folos in gospodarie. Iata lista noastra pentru un cadou de succes, dar te avertizam – s-ar putea sa vrei sa cumperi unele dintre aceste cadouri chiar pentru tine:

 

  • Ustensile de bucatarie – pentru cei mai priceputi bucatari;

Ex: cutite de bucatarie, tocator, oala cu presiune, seturi de farfurii/ pahare/ tacamuri fancy;

  • Electrocasnice – pentru a se bucura de momentele pentrecute acasa;

Ex: espressor de cafea, mixer, blender etc.

  • Produse de igiena personala sau de curatenie;
  • Lumanari / betisoare parfumate, pentru o locuinta cat mai cozy.

 

Ca ultima sugestie, daca parintilor tai le plac momentele de relaxare si vor sa savureze, din cand in cand, o bautura de calitate, ai putea sa adaugi cadoului tau o sticla din vinul lor preferat. Cu siguranta vor aprecia, mai ales daca relatia lor a imbatranit ca un vin bun.

 

3) Idei de cadouri pentru prieteni

Aici, posibilitatile sunt infinite. Gradul de complexitate al cadoului este direct proportional cu legatura dintre voi, dar si de tipul relatiei pe care il aveti – astfel, daca ii oferi un cadou celui mai bun prieten, cel care a fost alaturi de tine la bine si la greu, probabil ca te gandesti la un cadou neconventional, poate chiar ceva intr-o zona mai funny. Ii poti oferi obiecte personalizate intr-un stil cat mai personal si amuzant (ex: tricouri / hanorace matchy cu voi + un text reprezentativ pentru prietenia voastra).

Insa, daca nu sunteti chiar atat de apropiati, probabil ca vei dori sa faci o impresie cat mai buna si sa ii oferi un cadou mai serios. Poate ca nu vrei sa te axezi doar pe partea funny a cadoului, iar atunci ii poti cumpara ceva ce stii ca isi doreste de mult timp – poate fi o bijuterie, un obiect vestimentar etc.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

In incheiere, vrem sa iti prezentam un cadou universal, potrivit oricarui tip de legatura – tablourile Sky Map imortalizeaza pozitia stelelor intr-un moment si loc alese de tine, iar astfel ii poti oferi unei persoane dragi o amintire pe care sa o pastreze toata viata.

 

- Print de calitate inalta;

- Surprinde momentele dragi;

- Transport rapid – ajunge in doar 2-3 zile lucratoare oriunde in Romania;