Format digital

Hartile Stelare pot fi tiparite digital, acestea fiind deosebit de utile daca nu mai aveti timp sau daca doriti sa modificati in continuare designul hartilor.

Calitatea inalta si longevitatea produselor fac parte din promisiunea noastra pentru clienti. De aceea, dorim sa abordam metodele cele mai potrivite pentru a obtine rezultate promitatoare.

Acestea implica optimizarea dinamicii imaginii, a contrastului, a culorilor, a nuantelor de gri, alegerea profilurilor de culoare si a specificatiilor de fisier potrivite pentru a garanta un print perfect.

Creeaza harta acum

Specificatii print

Formatul JPG este un format de imagine comun. Nu este necesara instalarea de programe suplimentare. Imprimantele va permit sa imprimati fisiere JPG, deoarece este un format de imagine utilizat pe scara inalta.

Formatul PDF este, de asemenea, un format de imprimare utilizat pe scara inalta. Pentru a deschide fisierul, este necesar un cititor PDF (de exemplu, Adobe Acrobat Reader).

Creeaza harta acum

Dimensiuni disponibile

Oferim o varietate de dimensiuni si preturi pentru hartile noastre stelare. Preturile variaza in functile de dimensiunile tablourilor si de tipul acestora.

Toate dimensiunile sunt disponibile in editor.

Creeaza harta acum

Referinte marime

Noi iti pregatim formatul potrivit si dimensiunea pentru imprimare. Tot ce mai ramane este sa duci fisierele la un centru de print.

Acest ghid are scop ilustrativ.

Creeaza harta acum