Canvas

Transforma-ti harta stelara intr-o opera de arta. Toate printurile noastre pe panza sunt unice și originale, realizate manual. Textura panzei intensifica aspectul si senzatia naturala a hartii stelare.

Calitatea inalta si longevitatea produselor fac parte din promisiunea noastra pentru clienti. De aceea, dorim sa abordam metodele cele mai potrivite pentru a obtine rezultate promitatoare.

Acestea implica optimizarea dinamicii imaginii, a contrastului, a culorilor, a nuantelor de gri, alegerea profilurilor de culoare si a specificatiilor pentru a garanta un print.

Creeaza harta acum

Specificatii print

Panza noastra este un material din bumbac de calitate cu textura fina, care reproduce in mod constant detaliile imaginii cu o claritate si o precizie remarcabila.

Finisajul mat evidențiaza tonurile bogate de culoare si elementele hartii stelare ale momentului magic selectat.

Creeaza harta acum

Sustenabilitate

Ne optimizam continuu procesele si resursele pentru durabilitate. Incercam sa depunem eforturi mari pentru a avea cel mai bun echilibru intr-o amprenta ecologica redusa, oferind în acelasi timp cea mai buna experienta de cumparare posibila clientilor nostri.

Creeaza harta acum

Dimensiuni disponibile

Oferim o varietate de dimensiuni pentru hartile noastre stelare. Toate tablourile noastre sunt gata sa-ti infrumuseteze locuinta.

Toate dimensiunile sunt disponibile în editor.

Creeaza harta acum

Referinte marime

Noi iti pregatim formatul potrivit si dimensiunea pentru imprimare. Tot ce mai ramane este sa duci fisierele la un centru de print.

Acest ghid are scop ilustrativ.

Cel mai bine vandut produs al nostru este harta stelara canvas in format 30x40 cm.

Creeaza harta acum